Széchenyi 2020

A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00771
Kedvezményezett neve: "I.D.S." Elektronikus Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Munkatársak képzése a "I.D.S." Elektronikus Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaságnál
A szerződött támogatás összege: 5 617 000,- Ft
A támogatás mértéke: 100 %

Projekt fizikai befejezése: 2020.07.22.

A projekt tartalmának bemutatása:
Egy vállalkozás életben nagyon fontos, hogy munkavállalói milyen képzettséggel és kompetenciával rendelkeznek, mert ez segíti előrelépésüket és a munkahelyen történő hatékony munkavégzést is. A képzés kiemelten fontos azon személyek számára, akik munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetben vannak, ugyanis számukra munkahelyváltás, illetve az előrejutás nehezebb, mint más személyek számára.
A projekt keretében a képzések meghatározása a vezetőkkel és munkavállalókkal való egyeztetés és a dolgozók kompetenciáinak felmérése után kerültek kiválasztásra, figyelembe véve a hiányosságok mellett a vállalkozás jövőbeni terveit, valamint a várható piaci változásokat.

Munkavállalóink számára elengedhetetlen az informatikai képzés, növelve ezzel a hatékonyságot, valamint ezzel felkészülnek az IPAR 4.0 rendszer bevezetésére. A kommunikáció, együttműködés és konfliktuskezelés mellett hangsúlyos szerep esik a viselkedéskultúra kialakítására is.
A fentieket figyelembe véve, az alábbi képzések kerültek megtartásra:

Asszertív kommunikációs tréning: eredményeként a munkavállalóink megtanultak hatékonyan kommunikálni, egymással és partnereinkkel, képessé váltak értelmezni a különböző kommunikációs formulákat.
Együttműködés, időgazdálkodás és konfliktuskezelés tréningünk célja az volt, hogy a szervezeten belül mind hatékonyabb együttműködés valósuljon meg, továbbá képesek legyenek a munkatársak az időgazdálkodás javítására is.
Önállóan használom az informatikai eszközömet – IKER 2. szintű képzésünk célja az volt, hogy a résztvevők képesek legyenek a képzés során használt eszközeik (PC, tablet, notebook, okostelefon, stb.) önálló működtetésére, a legfontosabb beállítási lehetőségek használatára. Képesek legyenek egyszerű szövegszerkesztési lépések felhasználásával rövid, de kerek egész szöveget (pl. rövid szöveges üzenet, rövid e-mail) szerkeszteni, tisztában legyenek a számítástechnikai eszközök hatékony használatával, a bennük rejlő lehetőségek kiaknázásával.

IPAR4.0 szemlélet és filozófiája 20 órában képzésünk célja volt, az IPAR4.0 fogalmának megismertetése és megértetése a kollégákkal, a tanult információk konstruktív beépítése a gondolkodásba és az életvitelbe, a képzésben részt vevők ipari forradalomról alkotott szemléletének formálása.

Szolgáltatásaink

Tűzvédelem
Vagyonvédelem
Beléptetés
Térfigyelés
Távfelügyelet, járőrszolgálat
Járőr és jelenlét ellenőrzés
Hangosítás
Nővérhívó
Kaputechnika
Autóelektronika
Járműkövetés
Kaputelefon
Karbantartás
Tervezés

Az általunk forgalmazott termékek gyártói:

Betöltés...